Festivalul de Dramaturgie Contemporana Brasov 2011

In perioada 23 – 30 noiembrie, la Teatrul Dramatic Sica Alexandrescu din Brasov are loc Festivalul de Dramaturgie Contemporana.

Festivalul de Dramaturgie Contemporana de la Brasov a devenit o traditie pentru Transilvania. Initiat in anul 1978 de catre Teatrul Sica Alexandrescu, festivalul este singurul de acest gen din Romania fiind dedicat in exclusivitate dramaturgiei contemporane.

La festival sunt invitate unele dintre cele mai importante spectacole de teatru din Romania. Piesele de teatru sunt insotite si de dezbateri teoretice, lansari de carte, spectacole – lectura, expozitii de fotografie si alte evenimente care aduc in prim plan spectacolul de teatru contemporan.

La editia din acest an, publicul va putea urmari spectacole de la Teatrul National Bucuresti, Teatrul Odeon, Teatrul Bulanda, Teatrul de Comedie sau Teatrul ACT. Pe scena vor urca actori romani importanti precum Horatiu Malaele, Dorina Lazar, Vlad Zamfirescu sau Emil Hossu.

Printre spectacolele pe care publicul le poate vedea se numara Mesteugul vieii, Mascriciul, Tectonica sentimentelor i-e frica de Virginia Woolf. Pretul biletelor este intre 20 si 45 de le.Biletele se pot achizitiona de la Agentia de bilete a TeatruluiSica Alexandrescu.

Newsletter

Loading...Loading...