Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu

In perioada 25 mai – 3 iunie, la Sibiu are loc cea de-a XIX-a editie a Festivalului International de Teatru de la Sibiu. Sub genericul “Crize. Cultura face diferenta”, festivalul are un program incarcat, cu sute de evenimente si invitati din tara si strainatate.

Festivalul International de Teatru de la Sibiu este cel mai important festival anual de artele spectacolului din Romania si al treilea ca amploare si importanta din Europa.

Editia din acest an propune un program cu peste 300 de evenimente, care se desfasoara in 60 de spatii de joc. La Sibiu, in acest an vor ajunge companii de teatru de renume din domeniul artelor, regizori straini si romani, critici de teatru, dar si participanti din 70 de tari.

Evenimentele acestei editii a Festivalului International de Teatru cuprinde productii teatrale ale unor companii din tara si strainatate, spectacole de strada, atat in orasul vechi, cat si in cetatile si bisericile fortificate din jurul Sibiului.

Cei care vor ajunge la Sibiu in perioada festivalului vor asista si la spectacole de teatru-dans, flamenco, dans contemporan, balet, teatru de papusi, circ, spectacole de lumini, spectacole de pantomima sau concerte. Din program nu lipsesc nici conferintele tematice, expozitiile de pictura si fotografie, lansarile de carte sau atelierele.

Newsletter

Loading...Loading...