Târg de produse tradiționale și ecologice la Sibiu

Sibienii sunt așteptați sâmbătă și duminică, pe 3 și 4 decembrie 2011, la o nouă ediție a târgului de produse tradiționale și ecologice. Evenimentul se desfășoară la Sala Transilvania și este deschis zilnic în intervalul 9:00-18:00.

Preparate din carne de porc (uscate, afumate sau fierte), produse din lapte de capră, brânză de burduf și brânză telemea – toate acestea vor fi puse la dispoziția vizitatorilor de producători veniți din împrejurimile Sibiului.

Nici dulciurile nu vor lipsi de la târgul eco organizat înaintea sărbătorilor de iarnă. Prăjiturile săsești, turtele, alvițele, cozonacii și plăcintele făcute din ingrediente naturale își așteaptă cumpărătorii pe tot parcursul weekendului.

Organizatorii târgului își propun să-i susțină pe producătorii locali și să promoveze produsele tradiționale, sănătoase și ecologice în rândul sibienilor.

Newsletter

Loading...Loading...